Bereik uw doelgroep aankomend seizoen met buitenreclame!

Elk jaar ondersteunen wij verschillende organisaties om succesvol gedurende de feestdagen en de periode erom heen hun doelgroep aan te spreken doormiddel van buitenreclame campagnes.

Wij regelen alles voor u, de aanvraag van de vergunning, de opmaak van uw poster, het drukwerk en de plaatsing op effectieve locaties, wij nemen u alles uit handen.

Neem vandaag nog contact op met één van onze account managers om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

 

3 redenen om uw buitenreclamecampagne nu te plannen:


1.

U HEEFT EEN ACTIE!

Lanceert u een nieuwe menukaart? Heeft u een Sale in het vooruitzicht of verruimde openingstijden? Stel uw doelgroep op de hoogte! Buitenreclame brengt uw boodschap onder de aandacht op korte termijn met een lange termijn effect.

U HEEFT EEN WEBSHOP!

Uw doelgroep benadert u vooral online. Regionaal offline adverteren versterkt uw online reclamecampagne. De kracht zit hem in de herhaling. Combineer uw campagne en bereik met een landelijke dekking uw doelgroep door middel van onze speciale webshop pakketten. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

2.

3.

U WILT EFFECTIEF NAAMSBEKENDHEID GENEREREN VOOR UW PRODUCT, DIENST OF BEDRIJF!

Door middel van uw buitenreclame campagne kunt u snel het door uw gewenste top-of-mind effect bereiken. Reclame maken in uw regio zal uiteindelijk positieve mond-op mond reclame realiseren. Natuurlijk staan onze accountmanagers u graag bij om samen met u de meest effectieve campagne op te zetten.


Contact

Bezoekadres

Event Support Holland
Pompmolenlaan 31
3447 GK Woerden

Telefoon: 0348 689 362
Fax: 0348 689 262

Email: info@eventsupportholland.nl

SEVENTH Media Parner