Buitenreclame Aalsmeer

Gemeente Bunschoten

Bunschoten is een gemeente en stad in de Nederlandse provincie Utrecht. De gemeente telt 20.665 inwoners (31 maart 2015, bron: CBS)


Mogelijkheden

In de gemeente Bunschoten worden in totaal 50 Dubbelzijdige displays geëxploiteerd, deze zijn onderverdeeld in 2 series van 10 & 2 series van 15 displays. De A0-displays staan A-locaties gemonteerd.

Uw buitenreclamecampagne in de gemeente Bunschoten valt eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld de inzet van onze displays in Baarn, Wijdemeren en Hilversum.


Plaatsing

Uw campagne in Bunschoten wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen.


Contact

Onze buitenreclameadviseurs helpen u graag een buitenreclamecampagne op maat te maken, zij zullen samen met u kijken wat voor uw onderneming of vereniging het beste is.


Poster

Onze buitenreclameadviseurs adviseren u ook graag bij de opmaak voor uw poster. Heeft u nog geen ontwerp voor een poster? Geen probleem, onze dtp-ers willen u daar graag mee helpen.

Ook printen wij posters in eigen beheer, hierdoor kunnen wij een topkwaliteit poster garanderen die lang mooi blijft en weer en wind kan doorstaan.


Landelijke Dekking

Uiteraard zijn wij in staat u een landelijke dekking te bieden voor uw buitenreclame campagne op A0 displays en/of op losse driehoeksborden, waarbij wij enigszins afhankelijk van het beleid en de beschikbaarheid in de betreffende omliggende gemeenten met u kunnen meedenken om de hoogst mogelijke attentiewaarde te generen voor uw buitenreclame campagne en uw bedrijf.

< terug

Meer informatie?

Direct meer informatie over de mogelijkheden voor uw campagne?

Vragen

Heeft u vragen dan helpt ons support team u graag verder. Bel of email ons gerust en wij komen zo spoedig mogenlijk met een passend antwoord.

  Mail ons
  Bel ons

Meer informatie?

SEVENTH Media Parner