Buitenreclame Aalsmeer

Gemeente De Ronde Venen

De Ronde Venen is een gemeente in het noordwesten van de Nederlandse provincie Utrecht.

De gemeente telt 42.648 inwoners. Mijdrecht is de grootste plaats en tevens hoofdplaats van de gemeente.


Mogelijkheden

In de gemeente De Ronde Venen worden in totaal 85 Dubbelzijdige displays geëxploiteerd, deze zijn onderverdeeld in 4 series van 20 en in Abcoude treft u nog een aparte serie van 5 displays. De A0-displays staan op A-locaties gemonteerd.

Uw buitenreclamecampagne in de gemeente De Ronde Venen valt eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld de inzet van onze displays in Woerden, Kamerik, Harmelen en Bodegraven-Reeuwijk.


Plaatsing

Uw campagne in De Ronde Venen wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen.


Contact

Onze buitenreclameadviseurs helpen u graag een buitenreclamecampagne op maat te maken, zij zullen samen met u kijken wat voor uw onderneming of vereniging het beste is.


Pakket

Vraag uw buitenreclameadviseur ook eens naar onze Groene hart pakketten met daarbij alle mogelijkheden.


Poster

Onze buitenreclameadviseurs adviseren u ook graag bij de opmaak voor uw poster. Heeft u nog geen ontwerp voor een poster? Geen probleem, onze dtp-ers willen u daar graag mee helpen.

Ook printen wij posters in eigen beheer, hierdoor kunnen wij een topkwaliteit poster garanderen die lang mooi blijft en weer en wind kan doorstaan.


Landelijke Dekking

Uiteraard zijn wij in staat u een landelijke dekking te bieden voor uw buitenreclame campagne op A0 displays en/of op losse driehoeksborden, waarbij wij enigszins afhankelijk van het beleid en de beschikbaarheid in de betreffende omliggende gemeenten met u kunnen meedenken om de hoogst mogelijke attentiewaarde te generen voor uw buitenreclame campagne en uw bedrijf.

< terug

Meer informatie?

Direct meer informatie over de mogelijkheden voor uw campagne?

Vragen

Heeft u vragen dan helpt ons support team u graag verder. Bel of email ons gerust en wij komen zo spoedig mogenlijk met een passend antwoord.

  Mail ons
  Bel ons

Meer informatie?

SEVENTH Media Parner