Buitenreclame Eemnes

Gemeente Eemnes

Eemnes is een gemeente in het zuidoosten van de Nederlandse provincie Utrecht, Eemnes bestaat vanouds uit twee delen: Eemnes-Binnen en het iets noordelijker gelegen Eemnes-Buiten waar enkele forse nieuwbouwwijken zijn neergezet

Op 1 januari 2016 telde de gemeente 8.898 inwoners


Mogelijkheden

In de gemeente Eemnes worden in totaal 20 Dubbelzijdige displays geëxploiteerd, deze zijn onderverdeeld in 2 series van 10 displays. De A0-displays staan op A-locaties gemonteerd.

Uw buitenreclamecampagne in de gemeente Eemnes valt eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld de inzet van onze displays in de gemeenten: Bunschoten, Baarn & Hilversum.


Plaatsing

Uw campagne in Eemnes wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen.


Contact

Eén van Onze buitenreclameadviseurs helpt u graag een buitenreclamecampagne op maat te maken, zij zullen samen met u kijken wat voor uw onderneming of vereniging het beste is.


Pakket

Vraag uw buitenreclameadviseur ook eens naar onze Groene hart pakketten met daarbij alle mogelijkheden.


Poster

Onze buitenreclameadviseurs adviseren u ook graag bij de opmaak voor uw poster. Heeft u nog geen poster? Geen probleem, onze vormgevers willen u daar graag mee helpen.

Ook printen wij posters in eigen beheer, hierdoor kunnen wij een topkwaliteit poster garanderen die lang mooi blijft en weer en wind kan doorstaan.


Landelijke Dekking

Uiteraard zijn wij in staat u een landelijke dekking te bieden voor uw buitenreclame campagne op A0 displays en/of op losse driehoeksborden, waarbij wij enigszins afhankelijk van het beleid en de beschikbaarheid in de betreffende omliggende gemeenten. Wij denken graag met u mee om de hoogst mogelijke attentiewaarde te generen voor uw buitenreclame campagne en uw bedrijf.

< terug

Meer informatie?

Direct meer informatie over de mogelijkheden voor uw campagne?

Vragen

Heeft u vragen dan helpt ons support team u graag verder. Bel of email ons gerust en wij komen zo spoedig mogenlijk met een passend antwoord.

  Mail ons
  Bel ons

Meer informatie?

SEVENTH Media Parner