Gemeente Huizen

Huizen is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland, in het Gooi. De totale gemeente telt 41.428 inwoners (1 april 2016, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 23,33 km² (waarvan ruim 7,5 km² water). De plaats heeft een relatief jonge bevolking.

Uiteraard zijn wij in staat u een landelijke dekking te bieden voor uw buitenreclame campagne op A0 displays en/of op losse driehoeksborden, waarbij wij enigszins afhankelijk van het beleid en de beschikbaarheid in de betreffende omliggende gemeenten waarbij wij met u kunnen meedenken om de hoogst mogelijke attentiewaarde te generen voor uw buitenreclame campagne en uw bedrijf.


Mogelijkheden

In de gemeente Huizen worden in totaal 60 Dubbelzijdige displays geëxploiteerd, deze worden onderverdeeld in 4 series van 15. De A0-displays staan op A-locaties gemonteerd.


Bereikbaarheid

Uitbreiding

Uw Buitenreclame campagne in Huizen valt eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld de inzet van onze displays in Eemnes, Hilversum, Wijdemeren en Baarn.


Plaatsingen

Uw campagne in Huizen wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen of een meervoud hiervan.


Posters

Onze buitenreclameadviseurs adviseren u ook graag bij de opmaak voor uw poster. Heeft u nog geen poster? Geen probleem, onze dtp-ers willen u daar graag mee helpen.


60 DUBBELZIJDIGE DISPLAYS


MINIMALE DUUR VAN 7 DAGEN


TOP KWALITEIT POSTERS


Enkele voorbeelden

In de gemeente Huizen worden in totaal 60 Dubbelzijdige displays geëxploiteerd, Deze worden onderverdeeld in 4 series van 15. De A0-displays staan op A0-locaties gemonteerd.

Huizen poster voorbeeld
Huizen poster voorbeeld
Huizen poster voorbeeld

Meer informatie?

SEVENTH Media Parner