Buitenreclame Korendijk

Gemeente Korendijk

Korendijk is de gemeente die op 1 januari 1984 is ontstaan uit de fusie van Goudswaard, Nieuw-Beijerland, Piershil en Zuid-Beijerland in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt ongeveer 11.000 inwoners (2016).


Mogelijkheden

In de gemeente Korendijk worden in totaal 20 Dubbelzijdige displays geëxploiteerd, deze zijn onderverdeeld in 2 series van 10.
De A0-displays staan op A-locaties gemonteerd.

Uw buitenreclamecampagne in de gemeenten Korendijk valt eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld de inzet van onze displays in Binnenmaas, Cromstrijen, Oud-Beijerland en Strijen.


Plaatsing

Uw campagne in Korendijk wordt op Zaterdag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen.


Contact

Onze buitenreclameadviseurs helpen u graag een buitenreclamecampagne op maat te maken, zij zullen samen met u kijken wat voor uw onderneming of vereniging het beste is.


Poster

Onze buitenreclameadviseurs adviseren u ook graag bij de opmaak voor uw poster. Heeft u nog geen poster? Geen probleem, onze vormgevers willen u daar graag mee helpen.

Ook printen wij posters in eigen beheer, hierdoor kunnen wij een topkwaliteit poster garanderen die lang mooi blijft en weer en wind kan doorstaan.


Landelijke Dekking

Uiteraard zijn wij in staat u een landelijke dekking te bieden voor uw buitenreclame campagne op A0 displays en/of op losse driehoeksborden, waarbij wij enigszins afhankelijk van het beleid en de beschikbaarheid in de betreffende omliggende gemeenten met u kunnen meedenken om de hoogst mogelijke attentiewaarde te generen voor uw buitenreclame campagne en uw bedrijf.

< terug

Meer informatie?

Direct meer informatie over de mogelijkheden voor uw campagne?

Vragen

Heeft u vragen dan helpt ons support team u graag verder. Bel of email ons gerust en wij komen zo spoedig mogenlijk met een passend antwoord.

  Mail ons
  Bel ons

Meer informatie?

SEVENTH Media Parner