Gemeente Wijdemeren

Gemeente Wijdemeren

Wijdemeren is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland en ligt aan de westkant van het Gooi in de regio Gooi- en Vechtstreek.

De gemeente telt 23.170 inwoners die verspreid wonen over de diverse kernen.


Mogelijkheden

In de gemeente Wijdemeren worden in totaal 60 Dubbelzijdige displays geëxploiteerd, deze worden onderverdeeld in 3 series van 20 displays. De A0-displays staan op A-locaties gemonteerd.

Uw buitenreclamecampagne in de gemeente Wijdemeren valt eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld de iznet van onze displays in Baarn, Hilversum en De Ronde Venen.


Plaatsing

Uw campagne in Wijdemeren wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen.


Contact

Onze buitenreclameadviseurs helpen u graag een buitenreclamecampagne op maat te maken, zij zullen samen met u kijken wat voor uw onderneming of vereniging het beste is.


Poster

Onze buitenreclameadviseurs adviseren u ook graag bij de opmaak voor uw poster. Heeft u nog geen ontwerp voor een poster? Geen probleem, onze dtp-ers willen u daar graag mee helpen.

Ook printen wij posters in eigen beheer, hierdoor kunnen wij een topkwaliteit poster garanderen die lang mooi blijft en weer en wind kan doorstaan.


Landelijke Dekking

Uiteraard zijn wij in staat u een landelijke dekking te bieden voor uw buitenreclame campagne op A0 displays en/of op losse driehoeksborden, waarbij wij enigszins afhankelijk van het beleid en de beschikbaarheid in de betreffende omliggende gemeenten met u kunnen meedenken om de hoogst mogelijke attentiewaarde te generen voor uw buitenreclame campagne en uw bedrijf.

< terug

Meer informatie?

Direct meer informatie over de mogelijkheden voor uw campagne?

Vragen

Heeft u vragen dan helpt ons support team u graag verder. Bel of email ons gerust en wij komen zo spoedig mogenlijk met een passend antwoord.

  Mail ons
  Bel ons

Meer informatie?

SEVENTH Media Parner