Gemeenten Woerden

Gemeente Woerden

Woerden is onze thuishaven, waardoor de contacten met de ondernemers in de regio en de samenwerkende partners in het MKB ons snel weten te vinden voor een geslaagde reclamecampagne op A0 formaat.

De gemeente bestaat uit de kernen Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld en heeft 50.607 inwoners. De stad Woerden heeft 36.310 inwoners.


Mogelijkheden

In de gemeente Woerden worden in totaal 200 Dubbelzijdige displays geëxploiteerd, deze worden onderverdeeld in 7 series van 25 in Woerden, 2 series van 10 in Harmelen en 1 serie van 5 in Kamerik.
De A0-displays staan op A-locaties gemonteerd.

Uw buitenreclamecampagne in de gemeente Woerden valt eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld de inzet van onze displays in Bodegraven-Reeuwijk, De Ronde Venen en Oudewater.


Plaatsing

Uw campagne in Woerden wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen.


Contact

Onze buitenreclameadviseurs helpen u graag een buitenreclamecampagne op maat te maken, zij zullen samen met u kijken wat voor uw onderneming of vereniging het beste is.


Poster

Onze buitenreclameadviseurs adviseren u ook graag bij de opmaak voor uw poster. Heeft u nog geen ontwerp voor een poster? Geen probleem, onze dtp-ers willen u daar graag mee helpen.

Ook printen wij posters in eigen beheer, hierdoor kunnen wij een topkwaliteit poster garanderen die lang mooi blijft en weer en wind kan doorstaan.


Landelijke Dekking

Uiteraard zijn wij in staat u een landelijke dekking te bieden voor uw buitenreclame campagne op A0 displays en/of op losse driehoeksborden, waarbij wij enigszins afhankelijk van het beleid en de beschikbaarheid in de betreffende omliggende gemeenten met u kunnen meedenken om de hoogst mogelijke attentiewaarde te generen voor uw buitenreclame campagne en uw bedrijf.

< terug

Meer informatie?

Direct meer informatie over de mogelijkheden voor uw campagne?

Vragen

Heeft u vragen dan helpt ons support team u graag verder. Bel of email ons gerust en wij komen zo spoedig mogenlijk met een passend antwoord.

  Mail ons
  Bel ons

Meer informatie?

SEVENTH Media Parner