ESH Nieuws

Acht nieuwe gemeenten!

Met trots kunnen wij zeggen dat wij in het laatste half jaar in acht nieuwe gemeenten mogen beginnen en daar zijn wij super trots op!

Inmiddels zijn wij in de gemeenten Boekel, Venray, Dronten, Druten en Putten reeds begonnen en zullen wij spoedig in de gemeenten Cuijk, Reimerswaal en Zaltbommel van start gaan.

 

Lees meer...

HARRIE Training 22-06-2017

Waarom een Harrie training?


Werken zorgt ervoor dat je je nuttig en gewaardeerd voelt.
Tijdens het werken doe je sociale contacten op en je ontwikkelt jezelf. Voor mensen met een arbeidsbeperking is dat niet anders. Met stichting Harrie willen wij er voor zorgen dat mensen met een arbeidsbeperking goed worden ondersteund door een naaste collega. Die collega geven wij een intensieve training van twee dagen en noemen wij na afloop met trots een ‘Harrie’. De Harrie training houdt in dat er werkgevers worden opgeleid tot begeleidend persoon voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. CNV Jongeren ontwikkelde deze training en noemt hen Realisten.

Lees meer...

HARRIE Training bij Event Support Holland

Binnenkort Harrie training op locatie bij Event Support Holland op uitnodiging van Gemeente Woerden, wethouder Koster!

Lees meer...

Reportage RTV Utrecht

RTV Utrecht reportage over de Dag van de Openbare Ruimte die eind september in de Jaarbeurs werd georganiseerd.

Lees meer...

Dick Bruna-borden

Bestuurders gaan zo'n 4 kilometer per uur langzamer rijden wanneer ze een Dick Bruna-bord langs de weg zien. Dit effect geldt bij zowel 30- als 50 km per uur-wegen.
Dat blijkt uit onderzoek van Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV). De stichting noemt het snelheidsverlagende effect een "groot effect". De verlaging van de snelheid met 4 km per uur binnen de bebouwde kom gaat volgens hen gepaard met een vermindering van 20 procent aan ongevallen.

 

Lees meer...

expositie Jeugdvrienden

Op 7 juli jl. waren wij aanwezig bij de opening van de Expositie Jeugdvrienden van het Stadsmuseum in Woerden. De onthulling van het werk van Emmetje op groot formaat door burgemeester Molkenboer was tevens een uitnodiging om met een van de gidsen van het gilde, de tien enorme doeken met daarop het veelzijdige werk van de Woerdense kunstenaar hangen in de stad te bekijken. Daar hoorde een uitgebreide uitleg bij.

Lees meer...

SEVENTH Media Parner