Referenties

Een tevreden klant is waar het bij ons om draait. Hieronder treft u een aantal referenties van onze klanten aan.

DELTA Ride for the Roses

De DELTA Ride for the Roses is een jaarlijks terugkerend fietsevenement ten bate van KWF Kankerbestrijding. Het evenement biedt sportiviteit, saamhorigheid en troost. Iedereen kan mee doen.
We hebben met plezier samengewerkt met Event Support. We zijn bijzonder tevreden over de service en uitstraling van de sandwichborden.
De borden staan in onze hele regio ZuidWest Nederland op strategische plaatsen. Het is heel eenvoudig om met Event Support Holland af te stemmen in welke streken of plaatsen je de reclame uiting wil plaatsen.
De dienstverlening was 100% in orde. Communicatie via de mail en via de telefoon verliep prettig, vlot en correct. We hebben vele positieve reacties op de borden ontvangen en kunnen met zekerheid zeggen dat de borden hebben bijgedragen aan het tot stand komen van ons prachtige deelnemersveld. Ik kan Event Support van harte aanbevelen.

Met vriendelijke en sportieve groet,
namens het bestuur,
E.M. (Eveline) de Lange
Website:www.deltaridefortheroses.nl/

Isabella Outer Beauty

Hoe krijg je bekendheid in je directe omgeving en ver daarbuiten? Buitenreclame van Even Support Holland natuurlijk!! Samen met ESH heb ik de beste reclame voor mijn schoonheidssalon bedacht, de reacties van bestaande klanten en nieuwe klanten zijn overweldigend. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend gaaf om je eigen buitenreclame overal tegen te komen. Exposure is grootser dan verwacht en daarmee is het gebruikmaken van buitenreclame voor mij zeer de moeite waard! ESH bedankt voor de geleverde diensten en graag tot de volgende keer!
Website:www.outerbeauty.nl/

Bijdevaate makelaardij

Onlangs hebben wij via Event Support Holland gebruik gemaakt van buitenreclame. De campagne was duidelijk zichtbaar en de kracht van herhaling heeft gewerkt! Op meerdere locaties verspreid over het eiland kwam steeds onze naam terug. Er is veel over gepraat en er kwamen veel leuke reacties op. We waren duidelijk in beeld, deze manier van reclame maken is zeker aan te bevelen. De dienstverlening van Event support is prima. Vriendelijke medewerkers die meedenken over de campagne. Er werd snel op vragen gereageerd, dit hebben wij als zeer prettig ervaren.
Website:www.bijdevaatemakelaardij.com/

Diergeneeskundig Centrum Zeeland

"Wij hebben afgelopen jaar (2015) drie keer een campagne via Event Support Holland verspreidt, op het eiland Schouwen Duiveland. Wij als dierenartsenpraktijk vallen vaak in het niet bij gewone advertenties en campagnes, zeker in het hoogseizoen. Met de reclame borden van Event Support Holland is het ons absoluut gelukt om op te vallen! Veel klanten, zowel bestaande als nieuwe, vertelde ons dat ze de borden gezien hadden. Ook toeristen, welke een groot deel van het doel waren, wezen ons op de leuke campagne. Reacties, positief of negatief, de poster viel op! Hij was dan ook niet te missen! We zijn erg blij dat we deze campagne hebben gedaan en ook erg blij met de service van Event Support Holland. Vriendelijke medewerkers, goede ondersteuning en begeleiding in het geval van vragen. Binnen een paar dagen was onze campagne geregeld."
Website:http://www.dczeeland.nl/

OveralDouchen.nl

Event Support Holland: zorgt voor extra omzet !

En daar gaat het toch voornamelijk om bij een onderneming.

Door de jaren heen hebben wij van OveralDouchen.nl (wij verhuren mobiele douchecabines in huis door heel Nederland) diverse media geprobeerd en vrijwel altijd leverde het niets of te weinig op.

De buitenreclame ESH is hierin voor ons de uitzondering.
De reclameborden staan op mooie zichtbare locaties/gemeentes (soms dacht ik dat een gemeente niet zou werken…tot het tegendeel werd bewezen).

De kracht van herhaling en onze duidelijke reclameborden werpen voor ons zijn vruchten af.
Het mooie van ESH is hun proces, milieu staat hoog in het vaandel, maar ook vrijwel kreukloze reclameborden. Persoonlijk stoor ik mij aan lelijke, scheve, “bobbelende reclameposters.
Dit leidt de aandacht af van waar het om gaat.

Wij merken het meteen in onze aanvragen wanneer er een reclamecampagne van Event Support geplaatst is.

Wij kunnen Event Support Holland van harte aanbevelen !
Onze tip: vraag om advies, want zij denken met jou mee !!

(zij zijn niet voor niets “Onderneming van het Jaar” geworden)
Website: www.overaldouchen.nl/

Kunstroute Doorn-Maarn

We hebben geconstateerd dat er meer mensen van buiten de Utrechtse Heuvelrug bij de kunstenaars op bezoek zijn geweest. Dus wellicht meer camping gasten getriggerd door de billboards…We vonden het dus een succes en zullen het zeker volgend jaar weer meenemen in onze plannen.

Anne-Claire Benthem-Alta
Grafisch vormgever voor Kunstroute Doorn-Maarn
Website:http://www.kunstroute-heuvelrug.nl/

SEVENTH Media Parner