ONZE WERKWIJZE

Onze werkwijze: Sinds onze oprichting staat maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal binnen onze organisatie. Wij betrekken onze medewerkers zoveel mogelijk bij de bedrijfsontwikkelingen binnen de organisatie maar willen ook met onze werkmethodiek een bijdrage leveren aan het oplossen van de milieu-problematiek. Het recyclen van materialen, het scheiden van afvalstromen, het gebruik van milieuvriendelijke materialen zijn hierbij slechts een paar voorbeelden.

ONZE WERKWIJZE IN DUURZAAMHEID EN MATERIAALKEUZE

Wij voeren een actief beleid op duurzaamheid en materiaalkeuze. Zo worden onze A0 displays geproduceerd uit gegalvaniseerd staal en voorzien van een poedercoating waardoor roestvorming wordt uitgesloten. De displays zijn vandalismebestendig, 100% recyclebaar en hebben een gegarandeerde levensduur van 15 jaar.

De benodigde posters worden in onze eigen drukkerij geproduceerd en op gerecycled papier geprint met watergedragen inkt welke onschadelijk is voor het milieu. Het materiaal waarop wordt geprint is 100% recyclebaar, chloorvrij papier en vertoont geen vermindering in kwaliteit bij extreme weersomstandigheden. De poster blijft kleurecht, ondoorschijnend en strak.

De onderplaten, waarop de posters met afbreekbare lijm worden geplakt, zijn polyprop kanaalplaten. Deze platen worden na veelvuldig gebruik ter recycling aangeboden bij de leverancier. Zo sparen we het milieu en gaat het materiaal langer mee.

Onze voertuigen zijn uitgerust met een navigatiesysteem om zo min mogelijk auto-bewegingen te maken en op deze manier bij te dragen aan een verminderde CO-2 uitstoot. Tevens zijn onze voertuigen voorzien van signalering volgens ECE 65 normering. Onze medewerkers zijn gekleed in speciale kleding volgens RWS EN471 Europese wetgeving. Hiermee vodoet Event Support Holland aan de CROW-richtlijn inzake het veilig uitvoeren van werkzaamheden plaatsvindend langs de openbare weg.

SEVENTH Media Parner